Sabtu, 23 Juni 2018

Dat vroege eierstokkanker stadium, indung eieren kunnen nog steeds worden 'opgeslagen'

http://lingshenyao.xyz/inilah-cara-penyembuhan-kista-bartholini-metode-ling-shen-yao/

Dat vroege eierstokkanker stadium, indung eieren kunnen nog steeds worden 'opgeslagen'

 

Eierstokkanker of eierstokkanker is in het algemeen alleen oorzaakoorzaken bij het betreden van de gevorderde fase. Ovariumkanker zelf bestaat uit vier fasen. Pas stadium nul, nieuwe kankercellen beginnen zich te vormen in de eierstok en hebben zich niet verspreid. Dus de symptomen die nog niet gevoeld lijken. Stap op fase één, kankercellen worden gevonden in één of beide eierstokken. Terwijl in de tweede fase, hebben kankercellen een uitkomst naar het gebied rond de bekken zoals de baarmoeder en eileiders. In fase drie, kankercellen hebben zich verspreid naar de zee pelvische regio en de lymfeknopen in de maag aanvallen. Wel, kankercellen verspreiden zich naar andere organen buiten de maag, zoals de lever en de longen, wanneer ze op stadium vier stappen.

"" In de gevorderde stadia van symptomen verschijnen als frequent urineren, maag opgeblazen, opgeblazen en ongemakkelijk omdat er vloeistof in de buikwand van andere delen is, "zei Prof. Dr. Andrijono Spog (K) als voorzitter van de Indonesische Oncologie Gynaecologie Associatie (HOGI) Lees ook: Herkennen, symptomen van ovariumkanker verschijnen over het algemeen al gevorderd stadion Er wordt gezegd Prof Andrijono aan de zijlijn van de persconferentie 'OvaCheck-Know Ovarian Cancer' bij DoubleTree Hotel, Cikini, Jakarta, vrijdag (8/5/2015). Behandeling voor eierstokkanker wordt gezegd Prof. Secundaire chirurgie, chemotherapie, radiotherapie en doeltherapie. Når tilfældige kræft er opdaget på et tidligt stadium, må ovennerne ikke fjernes og rengøres. Vervolgens stelde chemotherapie voor. Men hvis de kræftceller har spredt sig og meget knyttet til ovarierne, så er de spredt til andre områder, uundgåeligt da de ovarier er fjernet. Indirecte verwijdering van de eierstokken, bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd, betekent het maken van de menopauze

Als de eierstok wordt opgetild, betekent dit dat de vrouw de menopauze heeft ja. Voor getrouwde kinderen hebben we het ook met de familie over hoe het is om beide eierstokken op te heffen. Voor jonge patiënten proberen we heel goed voor de eierstok, of op zijn minst een van hen kan nog worden gered, dus hij heeft nog steeds een kans om kinderen te krijgen, "zei Prof. Andrijono.Baca ook: Sembihangan Selecteer Kleenex Laat Cebok oestrogene kanker triggeren?

(rdn / wit)

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar